Vendéglátás
HévízA helyi éttermek magas száma és változatos kínálata a városba érkezők minden igényét ki tudja szolgálni. Vacsorázhatunk csárdában, kicsi vagy nagy étteremben, részesei lehetünk malacsütésnek, majd meg is kóstolhatjuk azt. A finom zalai ízeket cigányzene vagy tánczene mellett is elkölthetjük.
A helyi éttermek magas száma és változatos kínálata a városba érkezők minden igényét ki tudja szolgálni. Vacsorázhatunk csárdában, kicsi vagy nagy étteremben, részesei lehetünk malacsütésnek, majd meg is kóstolhatjuk azt. A finom zalai ízeket cigányzene vagy tánczene mellett is elkölthetjük.

Egregyi borozás és a zalai ízek

A hévízi gyógykúra, wellness pihenés, családi nyaralás után hazatérve szívesen mesélünk barátainknak, családtagjainknak, ismerőseinknek a város szépségeiről, a tó különleges hatásáról, a Dottoról és biztos nem állítunk valótlant, ha azt mondjuk, hogy az egregyi borozósor hangulatát, az éttermek gazdag és bőséges kínálatát is vissza-vissza idézik egy-egy röpke élménybeszámoló során.

Mert az egregyi szőlőhegy szépsége, a borozósor vendégbarát pincéi és a bor éppolyan fontos eleme Hévíz kínálatának, mint a tófürdő. De éppoly fontos az is, hogy a fürdőzés után betérjünk egy kellemes hangulatú étterembe és megkóstoljuk a helyi tájjellegű ízeket.

A helyi éttermek magas száma és változatos kínálata a városba érkezők minden igényét ki tudja szolgálni. Vacsorázhatunk csárdában, kicsi vagy nagy étteremben, részesei lehetünk malacsütésnek, majd meg is kóstolhatjuk azt. A finom zalai ízeket cigányzene vagy tánczene mellett is elkölthetjük. Mindezek mellett azonban a hagyományos hurka-kolbász és mustár kombinációjáról sem kell lemondani, mivel a nagyparkolóban lévő vendéglátó egységek kínálatában ez is megtalálható.

A finom vacsora után pedig mi más is lehetne a program, mint egy kis borozgatás kellemes társaságban. Ne felejtsen majd el egy pohárka bort kérni vendéglátójától a 2013-as év Hévíz Város borából és írja meg nekünk értékelését.

Ha ízlett a bor, akár több palackkal is vásárolhat belőle vendéglátójától. Vagy térjen be a Tourinform irodába (Rákóczi u. 2. Tel.: +36 83 540 131), ahol szintén megvásárolhatja az éppen aktuális város borát.

Jó étvágyat kívánunk és jó borozgatást!

Tudta Ön, hogy Egregy neve az égerfa nevének egür alakjából keletkezett? A mocsaras vidéket kedvelő égerfa ma is meghatározó, jellemző növénye a környéknek.

Vendéglátás

Megosztás:  Nyomtatás